Hunde Paté .. 2 stk. | |
2 kg 6 dl 200 g 3 stilke 100 g 2 stk. 1-2 stk. 1 dl 125 g |
Hakket svinekød el.
kalkun. Lange kogte naturris. Revne gulerødder. Blegselleri. Persille m/stilk (finthakket). Æg. Fed hvidløg. Olivenolie. Grahamsmel. |
I en stor røreskål
blandes hakket kød, kogte ris, reven gulerod, hakket blegselleri og
persille. I en lille røreskål piskes æg, med knuste hvidløg og
olivenolie. Efter piskning hældes indholdet op i den store røreskål, og
blandes med kødmassen. Brug enten hænderne eller en håndmixer. Til sidst
tilsættes grahamsmel, hvorefter det blandes godt. Tag 2 sandkageforme og
put bagepapir i dem som for´. Pak patémassen ind i bagepapiret og sæt
dem ind i en forvarmet ovn på 75° i ca. 1½ time. Bages til de er helt
gennemstegte og sprøde på toppen. Vend dem derefter ud af formene og lad
dem køle på en rist. Patéen kan skæres i portionsskiver og fryses ned. Den kan evt. serveres med kartofler eller andre grønsager. |