Hunde Paté .. 2 stk.
2 kg 
6 dl
200 g
3 stilke
100 g
2 stk.
1-2 stk. 
1 dl
125 g
Hakket svinekød el. kalkun.
Lange kogte naturris.
Revne gulerødder.
Blegselleri.
Persille m/stilk (finthakket).
Æg.
Fed hvidløg.
Olivenolie.
Grahamsmel.
I en stor røreskål blandes hakket kød, kogte ris, reven gulerod, hakket blegselleri og persille. I en lille røreskål piskes æg, med knuste hvidløg og olivenolie. Efter piskning hældes indholdet op i den store røreskål, og blandes med kødmassen. Brug enten hænderne eller en håndmixer. Til sidst tilsættes grahamsmel, hvorefter det blandes godt. Tag 2 sandkageforme og put bagepapir i dem som for´. Pak patémassen ind i bagepapiret og sæt dem ind i en forvarmet ovn på 75° i ca. 1½ time. Bages til de er helt gennemstegte og sprøde på toppen. Vend dem derefter ud af formene og lad dem køle på en rist.
Patéen kan skæres i portionsskiver og fryses ned.
Den kan evt. serveres med kartofler eller andre grønsager.